Mix sistemi

Sta su Mix sistemi?

HGP Mix sistem je poseban asortiman proizvoda (Baze) koji omogućava korisnicima da prilagode boju nekoliko ključnih građevinskih materijala prema svojim željama i specifičnim zahtevima. Ovaj sistem je dizajniran kako bi omogućio dodavanje željenih nijansi sledećim proizvodima:

Hagepol

HGP Podloga sa granulatom

Hagepol P

HGP Podloga za boje

Hagefas

Hageplast

Siladekor GS

Siladekor GS K

HGP Dekolor (Kalahari, Velvet, Velatura)

Napomena

Pre nanošenja određenih proizvoda, kao što su Hagepol, Hagepol-P, Hagefas i Siladekor-GS, važno je impregnirati zidove odgovarajućom HGP Podlogom u odabranom tonu.

Kod poručivanja toniranih materijala, preporučuje se tačno određivanje željene količine, kako bi se izbegla mogućnost odstupanja u nijansama. Takođe, važno je zamešati tonirane proizvode iz različitih šarži kako bi se izbegle eventualne razlike u boji.

Ovaj sistem omogućava prilagodljivost proizvoda prema specifičnim zahtevima i estetskim preferencama kupaca, čineći HGP proizvode izuzetno prilagodljivim za različite građevinske projekte.

Izaberite pravu
boju za vas

Ton karte HGP kompanije su praktičan resurs koji pomaže korisnicima da unaprede i personalizuju svoje prostore u skladu sa njihovim vizijama i estetskim preferencama.

Ton karte