HGP_logo
HGP_maskota

TERMOFLEX - beli lepak za ytong zidove i stiropor

OSOBINE I PRIMENA: TERMOFLEX je lepak namenjen za obradu unutrašnjih zidnih površina od gasbetona (Ytong-a), opeke, betona, kao i armiranje mrezice na stiroporu i sličnim materijalima.
TERMOFLEX je beli praškasti materijal izrađen od hidrauličnih veziva, mineralnih agregata, polimernih sintetičkih veziva i specijanih aditiva koji poboljšavaju svojstva ugradnje.
PRIPREMA PODLOGE I UGRADNJA: Pre nanošenja podloga mora biti čista, ravna i dan ranije impregnirana HGP PODLOGOM akrilnom emulzijom.
TERMOFLEX se priprema mešanjem sa vodom tako da je za pakovanje Termoflexa od 25 kg potrebno dodati 6,5-7 L vode. Meša se do homogene mase u električnom mikseru. Izmešan materijal treba da odstoji 15 – 20 minuta, a nakon toga treba ga ponovo promešati. Termoflex se nanosi tankoslojno gletaricom ili mašinski na površinu zida, kada prvi sloj lepka očvrsne nanosi se završni izravnavajući sloj. Površina zida se po potrebi može impregnirati utiskivanjem armaturne mrežice u sloj lepka Posle procesa sušenja zid je pogodan za završnu dekorativnu obradu.
Radna temperatura iznad temperature smrzavanja
POTROŠNJA: 1.7-2.0 kg/m²/1mm
SKLADIŠTENJE: u suvim i prozračnim prostorijama
ROK TRAJANJA: 12 meseci
PAKOVANJE: 25kg
pdf_ikonica
Tehnički list
pdf_ikonica
Atest
pdf_ikonica
Bezbednosni list
Kalkulator potrošnje:
(unesite površinu želite da pokrijete)