HGP_logo
HGP_maskota

SILADEKOR G - masa za španski zid – zrno do 2 mm

OSOBINE I PRIMENA: SILADEKOR-G je plemeniti malter namenjen za površinsku dekorativnu zaštitu fasadnih i unutrašnjih zidova.
SILADEKOR-G je praškast materijal izrađen od hidrauličnih veziva mineralnih agregata i aditiva koji materijalu poboljšavaju svojstvo prijanjanja, povećavaju hidrofobnost, poboljšavaju ugradivost i paropropusnost. PRIPREMA PODLOGE I UGRADNJA: Pre nanošenja potrebno je nove površine zida premazati HGP PODLOGOM akrilnom emulzijom ili HGP PODLOGOM SA GRANULATOM, a stare površine zida treba kvalitetno pripremiti-ostrugati, otprašiti, po potrebi izgletovati i impregnirati.
SILADEKOR – G se priprema mešanjem sa vodom i to: na 25 kg suvog maltera potrebno je dodati 8 – 8,5 l vode. Meša se mešalicom ili ručno, do homogene mase. Izmešan materijal treba da odstoji 10 minuta, a nakon toga treba ga ponovo promešati. Nanosi se čeličnom ili plastičnom gletaricom, a izvlačenje se obavlja rolovanjem raznim vrstama valjaka ( ŠPANSKI ZID ) ili grebanjem stiroporom, plutom, samom gletaricom i drugim pogodnim alatima. Završno ravnanje (peglanje) se izvodi čistom gletaricom.
Radna temperatura iznad temperature smrzavanja , nanosi se na osušenu i očvrslu podlogu, vetrovito vreme treba izbegavati.
POTROŠNJA: 2,5 – 2,8 kg/m²
SKLADIŠTENJE: u suvim i prozračnim prostorijama.
ROK TRAJANJA: 12 meseci
PAKOVANJE: 25 kg
pdf_ikonica
Tehnički list
pdf_ikonica
Atest
pdf_ikonica
Bezbednosni list
Kalkulator potrošnje:
(unesite površinu želite da pokrijete)