HGP_logo
HGP_maskota

ROTOMAL - masa za dekoraciju spoljašnjih i unutrašnjih zidova zrno do 1,5mm, 2,0mm i 3,0mm

OSOBINE I PRIMENA: ROTOMAL je plemeniti malter namenjen za površinsku dekorativnu zaštitu fasadnih i unutrašnjih zidova, daje zaribanu strukturu.
ROTOMAL je praškast materijal izrađen od hidrauličnih veziva, mineralnih agregata i aditiva.koji materijalu poboljšavaju svojstvo prijanjanja, povećavaju hidrofobnost, poboljšavaju ugradivost i paropropusnost. PRIPREMA PODLOGE I UGRADNJA: Pre nanošenja nove površine premazati HGP PODLOGOM akrilnom emulzijom ili HGP AKRILNOM PODLOGOM SA GRANULATOM, a stare površine zida treba kvalitetno pripremiti-ostrugati, otprašiti, po potrebi izgletovati i impregnirati.
ROTOMAL se priprema mešanjem sa vodom i to: na 25 kg suvog maltera potrebno je dodati 6 – 6,5 l vode. Meša se mešalicom ili ručno, do homogene mase. Izmešan materijal treba da odstoji 10 minuta, a nakon toga treba ga ponovo promešati. Nanosi se čeličnom ili plastičnom gletaricom, a izvlačenje (grebanje) se obavlja stiroporom, plutom, samom gletaricom i drugim pogodnim alatima. Završno ravnanje (peglanje) se izvodi čistom gletaricom.
Radna temperatura iznad temperature smrzavanja, nanosi se na osušenu i očvrslu podlogu , vetrovito vreme treba izbegavati.
POTROŠNJA:
za zrno 1,5mm je 1,5 do 2,0 kg/m²
za zrno 2,0mm je 2,5 do 3,0 kg/m²
za zrno 3,0mm je 3,0 do 3,5 kg/m²
SKLADIŠTENJE: u suvim i prozračnim prostorijama.
ROK TRAJANJA: 12 meseci.
PAKOVANJE: 25kg
pdf_ikonica
Tehnički list
pdf_ikonica
Atest
pdf_ikonica
Bezbednosni list
Kalkulator potrošnje:
(unesite površinu želite da pokrijete)