HGP_logo
HGP_maskota

ROTOMAL K - masa za dekoraciju spoljašnjih i unutrašnjih zidova zaglađena struktura - zrno do 1,5mm

OSOBINE I PRIMENA: ROTOMAL K je plemeniti malter namenjen za površinsku dekorativnu zaštitu fasadnih i unutrašnjih zidova, daje zaglađenu strukturu.
ROTOMAL K je praškast materijal izrađen od hidrauličnih veziva, mineralnih agregata i aditiva.koji materijalu poboljšavaju svojstvo prijanjanja, povećavaju hidrofobnost, poboljšavaju ugradivost i paropropusnost. PRIPREMA PODLOGE I UGRADNJA: Pre nanošenja nove površine premazati HGP PODLOGOM akrilnom emulzijom ili HGP AKRILNOM PODLOGOM SA GRANULATOM, a stare površine zida treba kvalitetno pripremiti-ostrugati, otprašiti, po potrebi izgletovati i impregnirati.
ROTOMAL K se priprema mešanjem sa vodom i to: na 25 kg suvog maltera potrebno je dodati 6 – 6,5 l vode. Meša se mešalicom ili ručno, do homogene mase. Izmešan materijal treba da odstoji 10 minuta, a nakon toga treba ga ponovo promešati.
ROTOMAL K se nanosi čeličnom ili plastičnom gletaricom, a izvlačenje se obavlja stiroporom, plutom,samom gletaricom i drugim pogodnim alatima. Završno ravnanje (peglanje) se izvodi čistom gletaricom. Radna temperatura iznad temperature smrzavanja, nanosi se na osušenu i očvrslu podlogu, vetrovito vreme treba izbegavati.
POTROŠNJA: za zrno 1.5mm je 2.7 do 3.0 kg/m²
SKLADIŠTENJE: u suvim i prozračnim prostorijama.
ROK TRAJANJA: 12 meseci
PAKOVANJE: 25kg.
pdf_ikonica
Tehnički list
pdf_ikonica
Atest
pdf_ikonica
Bezbednosni list
Kalkulator potrošnje:
(unesite površinu želite da pokrijete)