HGP_logo
HGP_maskota

REPAR MALTER

REPAR MALTER je namenjen za popunjavanje neravnina i oštećenja na unutrašnjim i spoljašnjim zidnim i podnim površinama od gasbetona(Ytong-a), opeke i betona ,kao i za reparaciju i zaštitu betona koji su oštećeni usled strukturnih oštećenja,prodora vode ,zamrzavanja/odmrzavanja,korozije i sl.
REPAR MALTER je sivi praškasti materijal izrađen od hidrauličnih veziva, mineralnih agregata, polimernih sintetičkih veziva i specijanih aditiva koji poboljšavaju svojstva ugradnje, kao što su propilenska vlakna i sl.
PRIPREMA PODLOGE I UGRADNJA: Pre nanošenja REPAR MALTERA podloga mora biti čista, ravna i dan ranije impregnirana HGP SN vezom.Kod starih betona ,pre nanošenja REPAR MALTERA podloga mora biti čista,ravna i dan ranije impregnirana SN vezom.
REPAR MALTER se priprema mešanjem sa vodom u približnom odnosu 25 kg praškaste mase i oko 6,5l vode do homogene mase u električnom mikseru. Izmešan materijal treba da odstoji 15 – 20 minuta, a nakon toga treba ga ponovo promešati. Repar malter se nanosi u debljini do 3mm gletaricom ili mašinski.Može da ide u tri sloja.Površina zida se po potrebi može impregnirati utiskivanjem armaturne mrežice u sloj maltera. Posle procesa sušenja zid je pogodan za završnu dekorativnu obradu.Kod betonskih podnih površina ,gde su oštećenja veća,preko 4,5mm treba uraditi novi sloj betona ili cementnu košuljicu.
Radna temperatura iznad temperature smrzavanja
POTROŠNJA: 10-12 kg/m²/1cm
SKLADIŠTENJE: u suvim i prozračnim prostorijama
ROK TRAJANJA:12 meseci
PAKOVANJE: 25kg
Kalkulator potrošnje:
(unesite površinu želite da pokrijete)