HGP_logo
HGP_maskota

PODOLIV - samorazlivajuća masa

OSOBINE I PRIMENA: PODOLIV je samorazlivajuća masa namenjena za izravnavanje ( nivelisanje) betonskih podova.
PODOLIV je praškast materijal izrađen od hidrauličnih veziva, polimernih veziva, mineralnih agregata i aditiva koji materijalu poboljšavaju svojstva prijanjanja, otpornosti na habanje, povećavaju hidrofobnost i poboljšavaju ugradivost. Podovi obrađeni PODOLIV masom su čvrsti, otporni na habanje, mogu se prati i ujedno su odlična podloga za postavljanje parketa, tepisona i raznih sintetičkih podova.
PRIPREMA PODLOGE I UGRADNJA: Pre nanošenja nove površine premazati HGP PODLOGOM akrilnom emulzijom, a stare površine poda treba kvalitetno pripremiti – odmastiti, otprašiti, ostrugati od nestabilnih delova i impregnirati.
PODOLIV se priprema mešanjem sa vodom i to 25kg PODOLIVA i 5-5,5kg VODE. Meša se mešalicom ili ručno do homogene mase . Izmešan materijal se odmah ugrađuje. Pre nanošenja podlogu treba nakvasiti, to jest primeniti tzv. zidarsko kvašenje. Odpenjivanje se poboljšava sa nazubljenim valjkom. Nova količina se nanosi do ugrađene u intervalu od 10 minuta. Nanosi se po potrebi u dva sloja, debljina jednog sloja je do 3mm.
Radna temperatura iznad temperature smrzavanja.
POTROŠNJA: 1.6-1.9kg/m² /1mm debljine
SKLADIŠTENJE: u suvim i prozračnim prostorijama.
ROK TRAJANJA:12 meseci
PAKOVANJE: 25kg.
pdf_ikonica
Tehnički list
pdf_ikonica
Atest
pdf_ikonica
Bezbednosni list
Kalkulator potrošnje:
(unesite površinu želite da pokrijete)