HGP_logo
HGP_maskota

KERAFUG - hidrofobna fug masa

OSOBINE I PRIMENA: KERAFUG HF je namenjen za fugovanje zidnih i podnih obloga od keramičkih, staklenih i kamenih pločica na spoljašnjim i unutrašnjim površinama, kao i za fugovanje mozaika, mermera i obloga od prirodnog kamena. Pogodan je za sisteme sa podnim grejanjem.
Kerafug HF sadrži aditive koji mu daju hidrofobnost, otpornost na prljanje, fleksibilnost . Dobija se glatka površina. Koristi se za za širine fuga do 8mm.
Kerafug HF je praškast materijal izrađen od hidrauličnih veziva, polimernih sintetičkih veziva specijalnih mineralnih agregata i aditiva.
Proizvodi se u beloj boji i u tonovima po Ton karti za Kerafug HF.
PRIPREMA I UGRADNJA: KERAFUG HF se priprema mešanjem sa vodom tako da je za pakovanje Kerafuga od 2 kg potrebno dodati 0,5 L vode. Meša se mešalicom do homogene mase. Treba zamešati onoliko mase koliko se može ugraditi za 2 sata. Izmešan materijal treba da odstoji 5 do 10 min, a nakon toga treba ga ponovo promešati i ako je potrebno dodati malo vode. Ovako pripremljena masa nanosi se gumenom gletaricom. Kada fug masa očvrsne pločice treba obrisati suvom krpom. Fug masa potpunu vodoodbojnost postiže nakon 28 dana, a po podnim pločicama se može hodati nakon 24 sata.
Radna temperatura je iznad temperature smrzavanja.
POTROŠNJA: 0.5-1 kg/m² zavisi od širine fuge i veličine pločice
SKLADIŠTENJE: u suvim prozračnim prostorijama.
ROK TRAJANJA: 12 meseci.
PAKOVANJE: 2kg
pdf_ikonica
Tehnički list
pdf_ikonica
Atest
pdf_ikonica
Bezbednosni list
Kalkulator potrošnje:
(unesite površinu želite da pokrijete)