HGP_logo
HGP_maskota

KERAFIX - lepak za keramičke pločice

OSOBINE I PRIMENA: KERAFIX je tankoslojni lepak namenjen za lepljenje keramičkih pločica, betonskih elemenat i slično. Primenjuje se na omalterisane zidove i betonske površine unutra i spolja. KERAFIX je praškast materijal izrađen od hidrauličnih veziva, mineralnih agregata, polimernih veziva kao i aditiva koji materijalu poboljšavaju svojstva prijanjanja, povećavaju hidrofobnost i poboljšavaju ugradivost.
PRIPREMA PODLOGE I UGRADNJA: Pre nanošenja KERAFIXA potrebno je podlogu na koju se lepe elementi očistiti i nakvasiti, što važi i za elemente koji se lepe.
KERAFIX se priprema mešanjem sa vodom tako da je za pakovanje Kerafixa od 25 kg potrebno dodati 7-7,5 L vode. Meša se ručno ili u raznim mešalicama do homogene mase . Izmešan materijal treba da odstoji 10 minuta, a nakon toga treba ga ponovo promešati. Materijal naneti po površini pripremljene podloge i zatim preći nazubljenom stranom gletarice. Elemente za lepljenje postaviti na lepak i čvrsto ih utisnuti. Fugiranje je moguće nakon potpunog stvrdnjavanja lepka.
Radna temperatura je iznad temperature smrzavanja.
POTROŠNJA: 2-3kg/m2.
ROK TRAJANJA:12 meseci.
SKLADIŠTENJE: u suvim i prozračnim prostorijama.
PAKOVANJE: 5kg, 25kg.
pdf_ikonica
Tehnički list
pdf_ikonica
Atest
pdf_ikonica
Bezbednosni list
Kalkulator potrošnje:
(unesite površinu želite da pokrijete)