HGP_logo
HGP_maskota

HIROFA - prskana fasada zrno do 2 mm

OSOBINE I PRIMENA: HIROFA je plemeniti malter namenjen za površinsku dekorativnu zaštitu fasadnih zidova, prskana fasada.
HIROFA je praškast materijal izrađen od hidrauličnih veziva, mineralnih agregata i aditiva koji materijalu poboljšavaju svojstvo prijanjanja, povećavaju hidrofobnost, poboljšavaju ugradivost i paropropusnost.
PRIPEMA PODLOGE I UGRADNJA: Pre nanošenja nove povrsine zida premazati po potrebi HGP PODLOGOM akrilnom emulzijom, a stare površine zida treba kvalitetno pripremiti-ostrugati, otprašiti, po potrebi izgletovati i impregnirati. HIROFA se priprema mešanjem sa vodom i to: na 25 kg suvog maltera treba dodati 7,5 – 8,5 l vode. Meša se mešalicom ili ručno, do homogene mase. Izmešan materijal treba da odstoji 10 minuta, a nakon toga treba ga ponovo promešati. HIROFA se nanosi prskanjem tzv. JEŽOM ili pumpom, na čvrstu, čistu i navlaženu površinu zida. Radna temperatura iznad temperature smrzavanja, nanosi se na osušenu i očvrslu podlogu, vetrovito vreme treba izbegavati.
POTROŠNJA: 2,0 – 3,0 kg/m² , zavisno od podloge i željene strukture
SKLADIŠTENJE: u suvim i prozračnim prostorijama.
ROK TRAJANJA: 12 meseci
PAKOVANJE: 25kg
pdf_ikonica
Tehnički list
pdf_ikonica
Atest
pdf_ikonica
Bezbednosni list
Kalkulator potrošnje:
(unesite površinu želite da pokrijete)