HGP_logo
HGP_maskota

HGP PODLOGA - Silikonska podloga za boje

OSOBINE I PRIMENA: HGP PODLOGA za boje namenjena je za impregnaciju spoljašnjih zidova pre nanošenja silikonskih disperzionih boja. Izrađena je od silikonskih veziva, pigmenata, mineralnih punila i aditiva. Obezbeđuje bolji kontakt između podloge i novog materijala, ujednačenu upojnost površine zida i stvaranje optimalnih uslova za nanošenje novog materijala. Poboljšava pokrivnost i stabilnost završnog sloja.
Proizvodi se u beloj boji, a može se tonirati sredstvima za nijansiranje i u HGP MIX sistemu.
PRIPREMA PODLOGE I UGRADNJA: pre nanošenja HGP PODLOGE za boje stare površine zidova treba kvalitetno pripremiti-ostrugati, otprašiti, očistiti od nestabilnih delova i drugih nečistoća, izravnati.
HGP PODLOGA za boje se ne razređuje vodom. Pre upotrebe se dobro promeša i nanosi se četkom, valjkom ili kompresorom. Da se izbegnu razlike u nijansi između različitih kanti, ukoliko se radi veća površina, potrebno je celokupnu količinu podloge izmešati u jednoj posudi.
Radna temperatura iznad temperature smrzavanja, vetrovito vreme treba izbegavati. Pre upotrebe pročitati tehničko uputstvo za proizvod.
POTROŠNJA: 110 -140 g/m² gletovanog zida
SKLADIŠTENJE: Na temperaturi od +5°C do +35°C
ROK TRAJANJA: 12 meseci
PAKOVANJE: 2kg, 5kg, 15kg.
pdf_ikonica
Tehnički list
pdf_ikonica
Atest
pdf_ikonica
Bezbednosni list
Kalkulator potrošnje:
(unesite površinu želite da pokrijete)