HGP_logo
HGP_maskota

HAGEPOL - boja za unutrašnje zidove

OSOBINE I PRIMENA: Unutrašnja zidna boja jednostavna za upotrebu, otporna na suvo brisanje, poseduje visoku paropropusnost, dobru pokrivnost i dobru prionljivost za podlogu. Namenjena je za dekoraciju i zaštitu unutrašnjih zidnih površina i plafona na stambenim, javnim, industrijskim i drugim objektima. Izrađena je od sintetičkih disperzivnih veziva, pigmenata, mineralnih punila i aditiva. Proizvodi se u beloj boji, a može se tonirati sredstvima za nijansiranje i u HGP MIX sistemu.
PRIPREMA PODLOGE I UGRADNJA: Boja se nanosi na suvu, čvrstu i čistu podlogu koju treba prethodno impregnirati HGP PODLOGOM za boje, a stare površine zidova treba kvalitetno pripremiti-ostrugati, otprašiti, ukloniti sve masnoće a po potrebi pregletovati i impregnirati.
Boju pre nanošenja dobro promešati, zatim razmešati sa 10-15% vode i nanositi u dva premaza četkom ili valjkom. Da se izbegnu razlike u nijansi između različitih kanti, ukoliko se radi veća površina, potrebno je celokupnu količinu boje izmešati u jednoj posudi. Sušenje između prvog i drugog premaza je oko 4-6 sati. Radna temperatura iznad temperature smrzavanja. Pre upotrebe pročitati tehničko uputstvo za proizvod.
POTROŠNJA: 150 – 200g/m² u jednom premazu.
SKLADIŠTENJE: Na temperaturi od +5°C do +35°C.
ROK TRAJANJA: 12 meseci.
PAKOVANJE: 5kg, 8kg, 25kg.
pdf_ikonica
Tehnički list
pdf_ikonica
Atest
pdf_ikonica
Bezbednosni list
Kalkulator potrošnje:
(unesite površinu želite da pokrijete)