HGP_logo
HGP_maskota

HAGEBET - boja za beton - vodorastvorna

HAGEBET je vodorastvorna boja za beton namenjena za zaštitu malterisanih i betonskih zidnih površina, površina od opeke, iverice i sl. Izrađen je na bazi kvalitetnih polimernih veziva, pigmenata, mineralnih agregata i aditiva. HAGEBET ima dobru pokrivnu moć, izvanrednu prionljivost, paropropusan je, otporan na atmosferske uticaje, pojačava površinsku tvrdoću zida i jednostavan je za primenu. Površine obrađene HAGEBETOM se mogu prati vodom ili blagim rastvorom deterdženta.
HAGEBET proizvodimo u tonovima sa oznakom ,,R,, u HGP TON KARTI.
PRIPREMA PODLOGE I UGRADNJA: pre nanošenja HAGEBETA nove površine zida treba impregnirati HGP PODLOGOM za boje, a stare površine zida treba kvalitetno pripremiti-ostrugati, otprašiti, izravnati i impregnirati.
HAGEBET se razređuje sa 10 -15% vode i obično se nanosi na zid valjkom, četkom ili kompresorom u dva do tri sloja. Sušenje između prvog i drugog premaza je oko 2 sata, što zavisi od vremenskih uslova i podloge.
Radna temperatura iznad temperature smrzavanja, nanosi se na osušenu i očvrslu podlogu, vetrovito vreme treba izbegavati.
POTROŠNJA: 1kg boje na 2 – 3m² u jednom premazu.
SKLADIŠTENJE: na temperaturi od +5°C do +35°C.
ROK TRAJANJA: 12 meseci.
pdf_ikonica
Tehnički list
pdf_ikonica
Atest
pdf_ikonica
Bezbednosni list
Kalkulator potrošnje:
(unesite površinu želite da pokrijete)